2017-11-17

Kolla in gymnasiet vecka 47

Under vecka 47 har alla nior i Umeåregionen chansen att prova på hur det är att gå på någon av de kommunala gymnasieskolorna i Umeå och Vännäs. Under en dag besöker eleverna två program på två olika skolor.

Besöken på de kommunala gymnasieskolorna sker tisdag till fredag vecka 47. På måndagen kan eleverna besöka de fristående gymnasieskolorna i kommunen.

De kommunala gymnasieskolorna (Dragonskolan, Forslundagymnasiet, Midgårdsskolan samt Liljaskolan i Vännäs) sätter ihop ett speciellt schema med mängder av aktiviteter, allt för att niorna ska få så mycket information som möjligt om skolorna och de olika programmen.

Läs mer om skolbesöksveckan här!

2017-10-07

Folder med alla program

Här är en folder med mer information om våra skolor och program (om du är elev i årskurs 9 i Umeåregionen så skickas den även hem till dig och dina föräldrar med post).