PoängplanMaja Beskowgymnasiets webb

Är du intresserad av ekonomi eller juridik? Ekonomiprogrammet på Maja Beskowgymnasiet ger dig en bred högskoleförberedande utbildning med fokus på företagsekonomi och entreprenörskap. Engagerade och kunniga lärare, nära samarbete med många företag i Umeåregionen och goda kopplingar till Umeå universitets ekonomiutbildningar gör ekonomiprogrammet till det rätta valet för dig som är intresserad av en framtid inom ekonomi.

På Ekonomiprogrammet tycker vi att det är viktigt att dina studier blir verklighetsförankrade och varierade. Vi samarbetar med Handelshögskolan vid Umeå universitet vilket gör att du kommer att få en ständigt uppdaterad utbildning.

Ekonomiprogrammet förbereder dig främst för fortsatta studier i ekonomi och andra samhällsvetenskapliga ämnesområden på universitet i Sverige och utomlands. Under gymnasietiden kommer du att få starta, driva och avveckla ett företag. Något som kommer att ge dig grunderna till att bli egen företagare i framtiden.

Vi kommer att ha höga förväntningar på dig som elev och gör vårt yttersta för att du ska få en utbildning i toppklass!

Inriktning

Du ansöker via http://www.gymnasieantagningen.nu/