« Tillbaka
PoängplanMaja Beskowgymnasiets webb


Umeå Elitidrottsgymnasium

Teknikprogrammet

Är du intresserad av programmering och utveckling? Teknikprogrammet ger dig en bred högskoleförberedande utbildning för fortsatta studier på högskola och universitet. Här får du de bästa förutsättningarna för din framtid.
 

Det är flera saker som gör Teknikprogrammet på Maja Beskowgymnasiet unikt – spetskompetensen, de omfattande valmöjligheterna inför framtiden, vår höga teknologiska nivå både när det gäller utrustning och lärarkompetens samt det täta samarbetet med det regionala näringslivet och universitet. Det är alla faktorer som talar för att du ska välja Teknikprogrammet.

Efter Teknikprogrammet har du alla förutsättningar att nå det du drömmer om, oavsett om det är ett intressant yrkesarbete med en gång, fortsatta studier för kvalificerade jobb eller livet som företagsledare. Vår idé om ”En väg in – flera vägar ut” genomsyras av en medveten satsning mot egenföretagande där utvecklingen av elevernas entreprenöriella egenskaper ligger i fokus.

På Maja Beskowgymnasiet innebär inriktningen informations- och medieteknik att du läser profilen spel- och webbutveckling.

 

Inriktning

Informations- och medieteknik - profil spel- och webbutveckling
 

Högskolestudier

Utbildningen är ett högskoleförberedande program, speciellt lämpligt för dig som funderar på att läsa vidare till ekonom eller jurist men även inom andra samhällsvetenskapliga områden.

 

Nationellt godkänd utbildning

De nationellt godkända utbildningarna finns enbart på gymnasieskolor som är utvalda av specialidrottsförbunden och skolverket.

Utbildningarna är framtagna för att du på ett bra sätt skall kunna kombinera elitidrottsträning med din gymnasieutbildning. Idrottskursernas sammansättning i programmen innebär också att du får en fördjupad praktisk och teoretisk kunskap inom idrottens område.

  

Undrar du något?

Ställ frågorna direkt till Maja Beskowgymnasiet
Fråga

Skolor

På den här sajten finns information om följande skolor:
Dragonskolan
Forslundagymnasiet
Liljaskolan
Midgårdsskolan

Mina program:

Inga program

Hämta program

Lärling?

Umeå Gymnasieskola erbjuder lärlingsutbildning på flera yrkesprogram.